Ади и Ради, и За Сватбата на Вашите Мечти

Здравейте и ДОБРЕ ДОШЛИ! в сайта на За Сватбата на Вашите Мечти!

Благодарим на всички вас за предоставената нии възможност да се представим 

и да ви разкажем повече за нашата Сватбена агенция "За Сватбата на Вашите Мечти", която води своето начало от 1998 г. 

 

И преди да се впуснете в разглеждане на третия ни сайт, бихме искали да споделим с вас някои интересни събития, съпровождащи нашето творчество на Сватбени Агенти. Сайтът на За Сватбата на Вашите Мечти е третия по ред за изминалите 18 години работа в сферата на сватбените услуги. Аз, Ади (Ради се появава по-късно на небосвода на Сватбеното планиране), си спомням огромното ми вълнение, когато успях да събера първата сума за първия сайт. Фирмата, с помощта на която се сътвори той, се намираше на ул. Лавале. Една много красива кооперация от славните дни на Стара София. Бях толкова развълнувана от факта, че съм успяла да събера заветната сума, че прекрачването на прага под тежката входна врата бе съпроводено със сълзи от радост, които, изкачвайки се нагоре по стълбите, успях да избърша и гордо натиснах звънеца.

 

Дигиталното снимане все още не бе част от сватбените събития, а лукс, който не всеки можеше да си позволи. Това бе и причината чантата ми да тежи почти 20 кг, чието съдържание аз смело изсипах пред учудените погледи на програмистите. Това бяха снимки от Сватбените събития на моите младоженци, запечатали невероятните вълнения, които бяхме споделили заедно. След това действие, аз гордо извадих плика с необходимата сума за изработка на сайта и я подадох на Дамата, която и до ден днешен е сред моите приятели. Тя учудено пое плика и сподели, че не е необходимо да плащам цялата сума на този етап. Но за мен бе толкова важно да я дам, че отказах да си прибера половината, и помолих да започваме с идеите ми. 

 

Идеи имах много, а вълнения още повече, и за мен бе важно всичко, което искам и чувствам, да залегне в първия сайт на За Сватбата на Вашите Мечти. Дълго мислих и премислях текстове, сканирах снимки и взимах непосилни решения (тогава имах бегла представа как се администрира сайт) за администрацията на сайта. След по-малко от два месеца, първият сайт на Сватбената ни агенция се роди под звуците на гръмки наздравици в Семейна среда. Бях толкова радостна! Моето прекрасно Семейство сподели с мен и тази част от моя професионален живот. А те какво ли не не споделиха!!!

 

Идеята за втория сайт на За Сватбата на Вашите Мечти пристигна с издаването на моята първа книга "ПОМОЩ! Омъжвам се!". Вълнуващите илюстрации (творения на моя приятел Димитър Чикакчиев-Елдор), които можех да опиша само на хартия, но не и да нарисувам, подтикнаха мен и екипа на друга уебсайт агенция тотално да променим визията на сайта и да се "хвърлим" върху рисуваните образи, част от които вече имахме на корицата на моята книга. Това решение взехме за няколко минути и след по-малко от месец и половина, на 24 Декември (в навечерието на Рождество Христово), аз отворих за първи път страниците на втория сайт на За Сватбата на Вашите Мечти. Дълго размишлявах над идеята за движещи се образи и затова сайта трябваше да мине под flash версия. Бях наясно с обстоятелството, че ще се отваря трудно и бавно, и че само търпеливите Младоженци ще успеят да се докоснат до невъобразимото Рисувано Приключение. Е, за някои това бе трудност, а за други истинско забавление. Това, което успях да разбера от втория си сайт е, че който е имал търпението да изживее За Сватбата на Вашите Мечти заедно с образите, се е доверил на услугите ни. Образите продължиха да се увеличават и на кориците на втората ми книга "предСватбен дуел". 

 

Идеята за третия сайта на За Сватбата на Вашите Мечти се появи с пускането на сайта на ADI'S COOK & BOOK, който заживя своя живот в средата на месец Октомври 2011 година. Информацията в снимки от Сватбените ни събития стана толкова голяма, че за мен бе много трудно да администрирам flash версията, и реших, че едно ново начало ще разведри както мен, така и почитателите на моето творчество. Всяко ново "нещо" води до нови емоции, нови вълнения и вдъхновения, които вярваме ще ме съпровождат още дълго време.

Разказваме ви всичко това, защото ни се иска и вие, като нас, да повярвате в различността на онова, което предлагаме като услуги и отношение към нашите Младоженци. Иска ни се да споделим с вас онези моменти и усещания, които са ни съпътствали и ще ни съпътстват в работата ни на Сватбени Агенти. 

 

Основаването на За Сватбата на Вашите Мечти е най-голямото ми професионално предизвикателство. Разбира се, поех най-почтително и отговорностите ми на Пионер в професията, полагайки всички възможни усилия да популяризирам "Сватбен Агент" като една достойна за уважение професия. 

Вярвам, че всеки, отдал се на това поприще, трябва да се отнася коректно към поетите ангажименти, които са в основата на доверието, което Младоженците ни даряват за Своя Първи Семеен Празник. 

 

С появата на моята Приятелка и Колежка Ради Кафелова (Историята на нашето запознанство е повече от интересна, както и всичко, което се случва в Агенцията), сайтът претърпя още една промяна. От „АЗ“ станахме„НИЕ“! Дълги години търсех достойния Партньор, който да импонира на моите виждания, творчески вдъхновения, чувство за хумор и житейски нагласи. Е, това се случи преди близо 4 години, и аз съм бекрайно щастлива, че моята Агенция се превърна в НАШАТА!  

галерия снимки с илюстрациите от стария сайт и корпоративна визия на За Сватбата на Вашите Мечти

Live tracking and statistics